Дата публікації:
26 квітня 2021
Кількість переглядів:
422
Поділитися:

Вітаємо з ювілеєм заслуженого науково-педагогічного працівника, досвідченого управлінця, професора кафедри комп’ютерних наук Сумського державного університету Володимира Олександровича Любчака.

Більшу частину свого життя Володимир Олександрович присвятив СумДУ. Навчався в Сумській філії Харківського політехнічного інституту на спеціальності «гідравлічні машини». Після закінчення аспірантури у ХПІ, почав працювати у рідній альма-матер.

За роки професійної діяльності Володимир Олександрович пройшов шлях від асистента кафедри прикладної математики СФ ХПІ до проректора з науково-педагогічної роботи СумДУ.

Під керівництвом Володимира Олександровича в Сумському державному університеті впроваджено автоматизовану систему управління та Web-систему; відкрито дистанційну форму навчання; організовано спільні центри з міжнародними фірмами CISCO, Microsoft, NetCracker; створено сучасні інтегровані системи забезпечення управлінської, навчальної та бібліотечно-інформаційної діяльності університету, системи електронного документообігу, ефективну модель управління міжнародною діяльністю в університеті.

Більше відомостей про педагогічну, наукову та організаційну діяльність Володимира Олександровича можна отримати зі статті у Вікіпедії. Інформація представлена українською та англійською мовами.

Від щирого серця бажаємо ювіляру міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів, нових відкриттів та звершень, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди і добробуту.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua