Дата публікації:
23 липня 2020
Кількість переглядів:
1164
Поділитися:

Нещодавно Бібліотека СумДУ стала офіційним хабом Національного проєкту Освітньої онлайн платформи «Дія.Цифрова освіта».

11 січня 2020 року був підписаний меморандум між Міністерством цифрової трансформації та Українською Бібліотечною Асоціацією, завдяки якому близько 6 000 комп’ютеризованих бібліотек по всій країні долучилися до проєкту. 

У партнерстві з платформою, ми спільно прагнемо до відкритості, маємо на меті надати всім охочим безплатний доступ до Національної онлайн-платформи та допомагати опанувати цифрові навички на базі нашої бібліотеки. 

Платформа Дія.Цифрова освіта пропонує онлайн-курси, що проходять в форматі освітніх серіалів. На платформі вже понад 20 освітніх серіалів для різних вікових категорій. Згодом на платформі з’являться прогресивні курси для різних спеціалізацій, lifestyle-курси та курси нових цифрових професій.

Запрошуємо сум'ян після завершення карантинних заходів до нашої бібліотеки, тут ви зможете скористатися технічним оснащенням для проходження онлайн-курсів та кваліфікованою допомогою консультантів.
 
Загалом в Україні створено мережу з понад 1300 хабів цифрової освіти по всій Україні. Побачити всю мережу хабів по областях можна тут.
 
Слідкуйте за досягненнями проєкту на сайті бібліотеки та у соціальних мережах використовуючи хештег #cyfra_library.
   

Переглянути освітні серіали.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua