Дата події: 2022-11-08
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники
Місце проведення: Online
Тематика: Міжнародна діяльність, Навчання, Наука, Професійний розвиток
Мітка анонсу: Досліднику

 

Даний вебінар для початківців, що лише починають роботу з ресурсами Clarivate. Що індексується і як відбирається контент до Web of Science Core Collection.

На онлайн демонстрації засвоїмо роботу з оновленим інтерфейсом, налаштування персонального кабінету, базовий пошук, поля й оператори, символи скорочення та заміни. Визначимо алгоритм пошуку відповіді на питання: Які документи є за моєю темою, які з них викликають більшу увагу інших науковців, де вони надруковані, якими грантами підтримані, хто є лідером даних досліджень, як з ними зв’язатися, як отримати повний текст документа. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація: оберіть зручний час, перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

10:15–11:15

16:15–17:15


Вебінари безплатні, українською, у WEBEX, зверніть увагу що WEBEX не підтримує операційну систему ХР та нижче і застарілі версії браузера, оберіть відповідну техніку заздалегідь. Необхідна попередня реєстрація, оберіть зручний час, перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету. Передбачено сертифікат учасника за умови присутності понад 90 % основного часу вебінару.

До зустрічі!

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua