Дата події: 2022-06-06
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники, Студенти, Усі бажаючі
Місце проведення: Online
Тематика: Міжнародна діяльність, Навчання, Професійний розвиток
Локація: Zoom

 

Зміна клімату є однією з найбільших проблем цього століття. Однак програма Erasmus+, один з основних інструментів ЄС для підтримки зростання, створення робочих місць, справедливості та соціальної інтеграції, повільно включає зелені дії у своє власне функціонування. Проєкт Erasmus Goes Green, консорціум із п’яти університетів, Європейського університетського фонду та Студентської мережі Erasmus, спрямований на зменшення вуглецевого сліду від подорожей Erasmus+, надаючи студентам і співробітникам можливості приймати більш свідомі та екологічно чисті рішення під час мобільності. за кордоном.

Під час цього онлайн-заходу ми досліджуватимемо інституційні та керовані студентами підходи до зміни поведінки студентів і співробітників програми Erasmus+ у подорожах. Ми будемо збільшувати роль даних, візуалізації даних та способів розширення можливостей студентів у зусиллях щодо сталого розвитку.

Мова: англійська.

Час: 13:00 - 16:00 CEST

Організатор: проєкт Erasmus Goes Green.
 
Реєстрація обов'язкова. Форма для участі - за посиланням.

Детальніше про захід та програма за посиланням.

Приєднуйтесь до нас, у програмі, наповненій натхненними презентаціями та панелями від дослідників, студентів та експертів, і дізнайтеся, як покращити сталий обмін у вашому закладі!


Проєкт Erasmus Goes Green (EGG) спрямований на зниження впливу програми Erasmus+ на навколишнє середовище. Його головна мета – знайти рішення для зменшення вуглецевого сліду, пов’язаного з транспортом, студентів вищих навчальних закладів, які беруть участь в Erasmus мобільності в Європі, та персоналу, який бере участь у транснаціональних заходах співробітництва проєктів.
 
 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua