Дата події: 2022-07-19
Час події: 15-00
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники, Студенти
Місце проведення: Online
Тематика: Міжнародна діяльність, Навчання, Наука, Професійний розвиток
Мітка анонсу: Досліднику

 

З 11 травня до 20 липня 2022 року буде проведено 6 безкоштовних вебінарів, під час яких науковці зможуть дізнатися про використання платформи Research4Life.
 
Обговорюватимуться питання відкритої науки, грантового фінансування досліджень, процесу публікації результатів досліджень, пошуку та використання наукової літератури за допомогою платформи тощо.
 
Вебінари проводитимуть англійською мовою представники проєкту Research4Life та організацій-партнерів.
 

Кількість місць обмежена технічними можливостями платформи. Водночас усі, хто не зможе зареєструватися, матимуть можливість переглянути вебінари в записі (на порталі Research4Life доступні відеозаписи попередніх вебінарів).

У зв’язку зі складною ситуацією в Україні, провідні видавці наукової літератури в межах проєкту Research4Life безкоштовно відкрили електронні ресурси для установ з України до кінця 2022 року. Вченим доступні повнотекстові ресурси великих видавництв наукової літератури (Elsevier, Springer Nature, John Wiley & Sons, Taylor & Francis, Emerald, Sage Publications, Oxford University Press, Cambridge University Press, IOP Publishing і багатьох інших). 

Наразі понад 400 українських установ, серед яких заклади вищої освіти, наукові установи, медичні заклади, органи влади та бібліотеки, зареєструвалися на платформі Research4Life та отримали можливість налаштувати доступ до наукової літератури для своїх працівників. 

Для реєстрації необхідно заповнити анкету, а також обрати в переліку один або декілька вебінарів, у яких ви плануєте взяти участь. Реєстрація завершується за день до проведення вебінару. 
 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua