Дата події: 2022-05-11
Час події: 11-00 - 13-00
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники, Студенти, Школярі, Усі бажаючі
Місце проведення: Online
Тематика: Навчання
Локація: Zoom

 

Тренінг з цифрової безпеки
 
Запрошуємо усіх охочих взяти участь в онлайн-тренінгу з цифрової безпеки.
 
Тренінг буде корисним для усіх зацікавлених.
 
Ви навчитесь:
  • аналізувати ризики для онлайн-безпеки;
  • створювати надійні паролі;
  • налаштовувати двофакторну авторизацію;
  • обирати безпечні месенджери для комунікації;
  • розуміти базові правила інформаційної безпеки;
  • знати алгоритм дій у разі виникнення проблем з онлайн-безпекою.
Для участі в онлайн-тренінгу реєструйтеся тут. Запрошення надійде на вказану вами адресу електронної пошти. Якщо ви не бажаєте реєструватися і ставити запитання тренерці, онлайн-трансляцію тренінгу можна переглянути на Facebook-сторінці Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association.
 
Тренерка: Анастасія Апетик, юристка, експертка з цифрової безпеки, співзасновниця ГО «МІНЗМІН», дослідниця цифрових прав та цифрової безпеки програми Resilient Ukraine International Centre for Defence and Security, авторка освітніх програм. Навчила понад 250 тисяч українців основ цифрової безпеки. У 2020 році ввійшла в рейтинг Top 30 under 30. 2021 року стала лауреатом премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення в розбудові України.
 
Організатор: ВГО Українська бібліотечна асоціація у рамках «Проєкту підтримки Дія», що реалізується ПРООН за підтримки Швеції.
ВГО Українська бібліотечна асоціація з січня 2020 року – партнер проєкту Міністерства цифрової трансформації України @Дія.Цифрова освіта. Так, із 6200 Хабів цифрової освіти ‒ місць, куди може завітати кожен громадянин, безкоштовно отримати доступ до сайту Дія.Цифрова освіта та пройти навчання з цифрової грамотності, більшість – бібліотеки. «Проєкт підтримки Дія» також спрямований на те, щоб зробити цифрову трансформацію в Україні більш інклюзивною, тому у стратегічному партнерстві з Мінцифрою та Українською бібліотечною асоціацією долучається до розвитку цифрових навичок.
 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua