Дата події: 2021-02-28
Локація: СумДУ
Мітка анонсу: E-ресурси

З 16 листопада 2020 р. по 1 березня 2021 р. Сумський державний університет отримав тестовий доступ до Grafiati – онлайн-сервісу з автоматичного оформлення бібліографічних посилань і створення списків використаних джерел. Відтепер науковці, аспіранти та студенти СумДУ мають необмежений доступ до функціонала сервісу.

Grafiati – продукт української освітньої компанії «Kyiv Dictionary», що розробляє словникову й іншу освітню продукцію. Він дозволяє якісно оформлювати списки джерел до наукових праць згідно з українськими та міжнародними стандартами в найновіших редакціях: ДСТУ 8302:2015, ДСТУ ГОСТ 7.1:2006, APA (7th ed.), MLA (8th ed.), Chicago (17th ed., notes and bibliography), Chicago (17th ed., author-date), Harvard.

Даний сервіс має простий та зручний онлайн-інтерфейс без потреби встановлення додаткового програмного забезпечення. Значна кількість типів джерел; функціонал внутрішньотекстових посилань; локалізація оформлення джерел 6-ма мовами; сортування джерел за різними критеріями; можливість пошуку статей у каталогах на сайті за параметром DOI. Створені матеріали доступні в особистому кабінеті користувача, де їх можна редагувати, копіювати та експортувати.

Для користування сервісом зареєструйтесь за посиланням.

Код доступу: sumdu16765

Інструкція з реєстрації та користування системою

Співпраця СумДУ з "Grafiati" – це безліч нових можливостей для науковців і студентів. Витрачайте свій час на дослідження, а не на оформлення!

 

У разі виникнення питань по роботі з ресурсом – звертайтесь до нашого консультанта:

Фандікова Яна Вікторівна

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua