Дата події: 2023-01-31
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники
Місце проведення: Online
Тематика: Міжнародна діяльність, Наука, Професійний розвиток
Мітка анонсу: Досліднику

 

BASEES пропонує п’ять стипендій для українських науковців у галузі гуманітарних та соціальних наук, які працюють в Україні. Ці стипендії надають одноразову стипендію в розмірі 1000 фунтів стерлінгів для підтримки інтелектуальної діяльності вчених. Кожен зі стипендіатів отримає членство в BASEES на 12 місяців і зможе продемонструвати свої дослідження в нашій регулярній серії семінарів BASEES Talks.

Ці стипендії відкриті для науковців, які зараз проживають в Україні, працюють в українських академічних установах, мають ступінь доктора філософії чи еквівалент у галузі гуманітарних і соціальних наук або навчаються на програмах доктора філософії. Щоб подати заявку, будь ласка, заповніть форму заявки до 31 січня 2023 року.

Заявки будуть оцінені Комітетом з досліджень і розвитку BASEES на основі академічних заслуг і особистих обставин. Комітет не надаватиме індивідуальних відгуків щодо заявок.

Заявників буде повідомлено про рішення журі не пізніше 1 березня 2023 року.

Для будь-якої додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua