Дата події: 2022-12-20
Час події: 15-00 - 19-00
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники, Студенти
Місце проведення: Університет, Online
Тематика: Навчання, Професійний розвиток

 

2022 рік черговий раз довів нам, що інформація – це справжня зброя, якою необхідно вміти правильно користуватись. Тому не буде зайвим згадати наприкінці року про особливості використання інформації. 

Академія української преси спільно з Фондом Конрада Аденауера в Україні запрошують на триденний вебінар «Інформація як зброя. Журналісти на передовій інформаційної війни». 

Під час заходу ви згадаєте про стандарти журналістики під час війни, чи потрібна адаптація, використання джерел інформації під час війни, технології маніпуляцій пропаганди, еволюцію дезінформації за час війни, механізми протидії ІПСО, а також пропаганду зміни сенсів. 

Дати заходів: 20-22 грудня або 26-28 грудня з 15:00 до 19:00.

Тренери:

  • Валерій Іванов, президент Академії української преси.
  • Олександр Гороховський, медіатренер, керівник фактчек-проєкту «БезБрехні».
  • Сергій Штурхецький, медіатренер, журналіст, викладач Національного університету «Острозька академія», голова Незалежної Медіа-Профспілки України.

Реєстрація тут.

Участь є безкоштовна. Відбір здійснюється на конкурсних засадах. Кількість місць для участі у заході обмежена. Відібраним до участі учасникам надійде запрошення на електронну скриньку не пізніше, ніж за 2 дні до заходу. Будь ласка, уважно зазначайте адресу електронної скриньки та перевіряйте папку зі спамом.

Заходи відбудуться у додатку ZOOM. Участь вважається успішною, якщо учасник був присутнім на заході понад 75% часу (за звітом ZOOM). Був активним під час навчання (чат, взаємодія голосом, увімкнена камера). За успішну участь у заходах для учасників передбачений сертифікат з унікальним номером, який можна перевірити на сайті АУП.

Контактна особа: Юлія Рицик, асистентка проєктів Академії української преси, 067-372-27-33, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua