Дата події: 2022-09-26

 

Захід покликаний стати для зацікавлених у розвитку цифрової освіти майданчиком обміну думками щодо міжгалузевої та міждисциплінарної співпраці. Планується спільними зусиллями скласти карту поточного стану національних та європейських ініціатив, проаналізувати контент та інструменти підтримки цифрової науки, розробити політичні рекомендації щодо підтримки розвитку цифрової освіти.
 

Нинішній конфлікт в Україні стане відправною точкою, з якої учасники зможуть поділитися думками та розробити політичні рекомендації щодо засобів освіти в надзвичайних ситуаціях.

Учасники семінару спочатку малюватимуть поточний стан ініціатив на національному та європейському рівнях. Експерти з брюссельської політичної сфери будуть запрошені для внесення інформації. Потім вони проаналізують прогалини, щоб з’ясувати, яких інструментів і контенту все ще не вистачає на рівні Європейського Союзу (ЄС).

Учасники завершать набір політичних рекомендацій щодо цифрової освіти під час кризи. Пізніше ці рекомендації будуть опубліковані в спільноті Hub.

Семінар об’єднає зацікавлені сторони цифрової освіти з усіх секторів і запропонує учасникам можливість обмінятися міжгалузевими та міждисциплінарними поглядами на цифрову освіту під час кризи. Учасники воркшопу зможуть працювати разом, ділитися кращими практиками та брати участь у взаємонавчанні.

Мова: англійська. 
Організатор: Європейський хаб цифрової освіти.
 
Детальніше: https://bit.ly/3Bx0Bkn

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua