Дата події: 2022-10-15
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники
Місце проведення: Online
Тематика: Міжнародна діяльність, Навчання, Наука, Професійний розвиток

 

 
Програма імені Фулбрайта в Україні оголошує конкурс на здобуття стипендій імені Фулбрайта для кандидатів та докторів наук, дослідників та фахівців.
Проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо тривалістю від трьох до дев'яти місяців.
 
У конкурсі можуть брати участь кандидати наук, доктори філософії/доктори мистецтва, доктори наук; дослідники без наукового ступеня з повною вищою освітою (спеціаліст, магістр), з досвідом науково-дослідної роботи не менше семи років, з наявними публікаціями (статті, монографії або ж розділи у монографіях) у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) наукових фахових виданнях; діячі культури й мистецтва, фахівці з бібліотекарства та музейної справи, журналісти та громадські діячі — з повною вищою освітою (спеціаліст, магістр), досвідом роботи не менше семи років, значними професійними досягненнями, науковим доробком в обраній галузі дослідження (статті, монографії або ж розділи у монографіях) у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) фахових наукових виданнях.
 

Фінансове забезпечення: щомісячна стипендія; додаткові кошти для придбання професійної літератури; медичне страхування; квиток в обидва боки.

Кінцевий термін подання документів: 15 жовтня 2022 р.

 
Більше інформації на сторінці Програми.

За консультаціями щодо участі звертайтеся до управління міжнародного співробітництва Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua