Дата події: 2021-12-01
Час події: 18-00
Цільова аудиторія: Викладачі / Науковці, Співробітники
Місце проведення: Online
Тематика: Міжнародна діяльність, Наука

 

 
Приєднуйтеся до OECD iLibrary та ACRL/Choice для презентації останніх економічних перспектив для США та великих економік.
 
Наразі усі країни світу докладають зусиль для підтримки післяпандемійного відновлення, однак багато ризиків залишається. У США, наприклад, різко збільшився попит на ряд товарів і ціни на житло, що призвело до зростання інфляції. Ситуація ускладняється напруженістю в ланцюгах постачання, де зросли ціни на доставлення сировини та спостерігається нестача робочої сили, що призвело до уповільнення економічного зростання у третьому кварталі 2021 року.
Для найшвидшого відновлення економічного зростання необхідні структурні та системні зміни, які дозволять усунути слабкі місця. Пошукам відповідей на питання, як саме директивні органи мають протидіяти нагальним викликам, щоб забезпечити економічну стабільність, підвищити продуктивність і допомогти суспільствам досягти справедливого та всеосяжного одужання, буде присвячений презентований вебінар.
Будуть представлені економічні перспективи для США та основних економік світу, обговорюватиметься економічна політика, необхідна для відновлення економік в країнах ОЕСР.
 
Мова вебінару: англійська.
 
Спікери: Патрік Ленен, Бен Вестмор.
 
Організатор: Організація економічного співробітництва та розвитку.
 
Для участі у заході необхідна попередня реєстрація.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua