Дата публікації:
14 серпня 2022
Кількість переглядів:
111
Поділитися:

«Ти глибоко засіла у моєму серці. Ще тоді, коли вперше до мене прийшла, у дурнуватому одязі та зі своїми несмішними жартами, зі своєю цілковитою неспроможністю приховати будь-яке почуття. Ти так сильно змінила моє життя…».

Книга Джоджо Мойєс "До зустрічі з тобою" - це історія кохання. Кохання, яке не знає меж та перешкод. Яке змінює нас та робить кращими. Вчить по-спражньому любити і цінувати своє життя.

Луїза Кларк - весела, балакуча, трішки наївна, іноді незграбна. Вона носить чудернацький одяг і мріє стати дизайнеркою. Але навчання в коледжі здається недосяжною мрією, адже вона залишилася єдиною годувальницею сім’ї та змушена працювати. Луїза надзвичайно добра та чуйна. “Твоє серце розміром як замок” - так говорить про неї її тато.

Вілл Трейнор - успішний, багатий, впевнений у собі. Він любить життя та захоплюється екстремальними видами спорту. Але все це в минулому, бо жахлива аварія, в яку він потрапив, зробила його назавжди прикутим до інвалідного візка та позбавила будь-якого сенсу життя. Луїза та Вілл такі різні та несхожі між собою. Але випадково доля зводить їх разом.

А може, це зовсім не випадково? І вони назавжди змінять життя одне одного…

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua