Дата публікації:
18 лютого 2022
Кількість переглядів:
136
Поділитися:

Зворушлива, пронизлива, іноді трагічна, а іноді смішна. Це історія про ті невидимі нитки, які пов’язують нас із рідними людьми. Про те, як жахливий трагічний випадок може в одну хвилину зруйнувати стосунки та долі. Історія про те, як від замовчування родинних таємниць закривається людська душа. І тільки пізнавши правду, можна пробачити та знайти зцілення…

Три сестри Джинджер, Мімі та Келлі в дитинстві пережили страшну трагедію. Їхній маленький братик Чарлі загинув під час сімейного відпочинку на острові Мартас-Він'ярд. З того часу в сім’ї було заборонено обговорювати те, що сталося. Пройшли роки, сестри виросли. Джинджер і Мімі вже давно мають свої сім’ї. Вони не бачили Келлі і навіть не мали про неї жодної звістки цілих двадцять п’ять років, відколи ще дитиною мама віддала її до приватної школи далеко від дому. І от раптом після смерті матері Келлі з’являється на порозі. Але вона зовсім не така, якою її пам’ятають сестри. Чому вона зникла і що сталося тоді? Сестри разом повертаються на острів, де вони по шматочкам, наче пазли, складають події того трагічного дня, який назавжди змінив їхні життя. Чи зможуть вони, дізнавшись всю правду, відпустити минуле та відшукати дорогу до щастя?

Іноді ми думаємо, що найправильніше рішення – приховати правду заради того, кого щиро любимо. Але це зовсім не так. Любіть своїх близьких, говоріть з ними та ніколи не замовчуйте проблеми! Саме цьому вчать нас героїні книги Ненсі Стар "Сестри: одна, дві, три".

 

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua