Дата публікації:
12 липня 2021
Кількість переглядів:
305
Поділитися:

Сьогодні презентуємо 160 сторінок монохромних креативних «фішок», про які тобі ніхто не розповість. Все це знайдеш у суперкласній історії Остіна КЛЕОНА «Кради як митець. Креативні «фішки», про які тобі ніхто не розповість». 

В першу чергу книга приваблює своїм дизайном – дійсно, мистецький підхід до оформлення! Чорно-білі ілюстрації, світлини та постери надають сучасного, дещо готичного, вигляду.

Власне історія невеличка, стисла і доносить до читача головні тези, вижимки та саму суть думок автора. Нічого зайвого, все влучно й на тему.  Вона так і починається – «усі поради автобіографічні». І, як ти можеш здогадатися, - містить поради автора, як створювати мистецтво.

У світі ніщо не є оригінальним, ідеї не беруться з повітря – їх можна «вкрасти»! Тож відкрий серце для творчості та кради чесно! Книжка розповість, як це зробити, щоб не просто наслідувати інших, а створювати щось своє -  нове! Ти знайдеш в тексті багато цікавих цитат та коміксів, що надають розповіді смаку, як спеції – страві. Автор дає можливість занотувати свої думки на останній сторінці зі смішною назвою «Каракулі».

Завдяки наведеним прикладам, ілюстраціям, порадам ти навчишся переробляти та переосмислювати чужі ідеї та народжувати власні шедеври. Тож шукай, наслідуй, твори!

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua