Дата публікації:
30 квітня 2020
Кількість переглядів:
1490
Поділитися:

Список використаних джерел – обов'язкова складова при написанні наукової роботи (статті, реферату, курсової, кваліфікаційної роботи, дисертації). Порушення чітких правил його оформлення може зіпсувати загальне враження про ваше дослідження. Пропонуємо вам ознайомитися з прикладами складання бібліографічних описів.

Якщо у вас не вистачає часу розібратися у правилах складання, ми надаємо послугу – відкоригувати ваш список літератури згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006, ДСТУ 8302:2015 або міжнародними стилями цитування (MLA, APA, Vancouver, IEEE та ін.).

На час карантину ця послуга безкоштовна. Понад 20 користувачів уже скористались нею.

Для цього вам потрібно надіслати ваш список на e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та вказати, згідно з яким стилем потрібно відредагувати.

Пам’ятайте, необхідно вказувати посилання на існуючі сторінки в інтернеті; зазначати вид документа для окремого видання (навчальний посібник, дисертація, автореферат); уникати помилок у прізвищах авторів, назвах та вихідних даних видань, бо такі помилки ускладнюють чи унеможливлюють пошук джерел.

Звертайтеся до нас і ми охоче допоможемо Вам.

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua