Дата публікації:
21 березня 2022
Кількість переглядів:
452
Поділитися:

Війна триває...

Поки наші захисники мужньо боронять нас і нашу державу, ми продовжуємо жити і працювати. 

Бібліотеки закладів освіти роблять свою роботу – підтримку освіти і досліджень. Свою допомогу запропонувала волонтерська спільнота Ініціативи RSCVD (Resource Sharing during COVID – Спільне використання ресурсів під час COVID), яка поширює бібліотечні ресурси за принципом Міжбібліотечного абонементу.  

Ініціатива започаткована, аби допомагати одне одному під час пандемії COVID-19. Допомога волонтерів RSCVD відкрита для всієї світової бібліотечної спільноти, у т.ч. для тих, хто вимушено переміщений, щоб захистити себе та свої сім’ї, оскільки вони можуть бути ізольовані від регулярного доступу до бібліотеки.

Якщо є якісь бібліотечні ресурси, які потрібні колегам в Україні чи іншому місці, відвідайте сторінку https://rscvd.org та скористайтеся веб-формою запиту, щоб надіслати його. Волонтери RSCVD нададуть потрібні матеріали в електронному вигляді, наскільки це можливо, де б ви не були.

Як зазначають колеги, «наша професія існує для підтримки цієї важливої ​​місії ‒ надання доступу до інформації УСІМ у світі».

Працюємо на перемогу!

Слава Україні!

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua