Дата публікації:
21 грудня 2021
Кількість переглядів:
456
Поділитися:

Новорічні свята – це завжди щось казкове, особливе, навіть магічне. Та не чекай, що бенгальські вогники чи пластикові іграшки начаклують тобі святкову атмосферу! Свято народжується у серці. Звичайно ж, свічки, музика та запах хвої допомагають налаштуватися та відчути наближення чарівної миті.

Кожному з нас потрібні певні традиції - це заспокоює і врівноважує в шаленому темпі сучасного світу. Хтось 31 грудня разом з друзями традиційно ходить грати в боулінг, хтось готує індичку, а комусь до смаку салат «Олів’є»… А для бібліотеки СумДУ стало гарною традицією робити новорічний майстер-клас. Не простий, а з екологічним акцентом, бо використовуємо матеріали, що зазвичай потрапляють на смітник.

Пропонуємо зробити декоративну сніжинку із втулок від паперових рушників та туалетного паперу. Декілька простих кроків – і матимеш оригінальну, ексклюзивну річ! Прикрашай свою оселю та даруй друзям!

Маємо надію, що ми робимо, хоч і невеликий, але дієвий внесок заради збереження навколишнього середовища. Ми говоримо «НІ» засміченню нашої планети!

Бути ЕКОсвідомим – модно, сучасно та круто! Долучайся!

 

Бібліотека Сумського державного університету
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

  +38 (0542) 68-79-29
  [email protected]

У разі використання матеріалів із сайту Бібліотеки СумДУ посилання на ресурс обов’язкове!

library.sumdu.edu.ua